társasjátékok

Répáskert

Családi játék

Kiadó: Modell & Hobby (2018)

Játékosok száma: 2 - 4

Játékidő: 20 perc

Ajánlott életkor: 7+

Ismertető

Csibész nyulak vakmerő csoportja hatol be az óriás sárgarépáiról híres Répáskertbe, hogy akciójuk révén minél több zsákmányt szerezzenek. Egymás riválisai is egyben, de legfőbb ellenfelük az a két szelindek, akik mindenkit megmarnak, aki csak ismeretlenként beteszi a lábát. Megkezdődik az izgalmas kergetőzés és a bújócska a bokrok között – s közben néhány nyúlbogyó is kipottyan.

A Répáskertben minden játékos a saját nyulát irányítja, de egyben ő a felelős a kutyák lépéseiért is. Üldözőt és üldözöttet ugyangynazon lépéskártyák által irányítjuk – csak éppen a lap másik oldalával! Tehát egyszerre célunk minél több répát szerezni, de eközben a pontjainkat gyarapítja, ha lépésünk során az egyik kutyának sikerül elkapnia valamelyik konkurens nyulat.

A nyúlbogyóknak pedig különleges szerepük van. Ha nem pottyantja el őket a nyulunk, akkor a játék végén pontlevonást okoznak, a játéktéren pedig akadályozhatják a mozgást; ha kénytelenek vagyunk átszaladni egyen, átlépéskor elveszítünk egy répát. A kutyákat bezzeg teljesen hidegen hagyják a nyúlbogyók!

További információ és vásárlás >>

Képcsarnok