társasjátékok

Rumini – Hajónapló

Családi játék

Kiadó: Pagony (2021)

Játékosok száma: 2-6

Játékidő: 20 perc

Ajánlott életkor: 8+

Ismertető

Megjelenésének évében máris kétszeres díjnyertes lett a Rumini – Hajónapló: családi- és partijáték kategóriában megosztva elhozta az Ország Játéka 2021-es szakmai díját, valamint a hazai fejlesztésű játékok között a JEM Társasjáték Díjat a népszerű magyar társasjátékos magazin szavazata alapján.

Gyors és izgalmas kártyajáték, melyben Rumini és barátai kalandjai elevenednek meg.  32 jelenetkártyát tartalmaz a játék, ezek mindegyikén néhány Rumini karakter szerepel. Minden partiban 8 jelenetkártya kerül játékba, melyet a játékosok közösen, de egymás előtt titkosan választanak ki, így senki se tudhatja pontosan, milyen jelenetekre kell számítani.

A játékosok a karakterkártyákat tartanak a kezükben, alacsonyabb vagy magasabb pontszámmal.  Ezeket a kártyákat kell a megfelelő jelenetekhez kijátszani – de nem mindegy, mikor! Mert ugyanaz a kártya a későbbi fordulókban egyre többet ér, de vajon lesz-e még olyan jelenet, amelyhez kijátszható? Ha nem, akkor a játék végén büntetőpont jár.  Az nyer, aki a lehető legjobb pillanatban veti be a megfelelő kártyákat, és ezzel a legmagasabb pontszámot éri el.

További információ és vásárlás >>

Képcsarnok