társasjátékok

RoboTask

RoboTask

Stratégiai játék

Kiadó: Fejlesztés alatt

Játékosok száma: 2 - 4

Játékidő: 50 - 80 perc

Ajánlott életkor: 10+

Ismertető

Kalandok a zűrállomáson

A földi ipari nagyhatalmak összefogása révén létrejött Vénusz-expedíció sikertelennek bizonyult. A bolygón végzett kísérletek azt igazolták, hogy gazdaságtalan volna az ásványkincsek kitermelése és elszállítása.

Egy friss döntés szerint a felszíni kutatóbázist felszámolnák, és a résztvevő robotokat magukra hagynák a néptelen bolygón, ezáltal az ügyes masinákra a biztos enyészet vár. Irányítóik azonban nem nyughatnak bele a döntésbe, így elhatározzák, hogy mentőakciót indítanak. Az utolsó percekben úgy irányítják robotjaikat, hogy a kutatóállomáson fellelhető alkatrészek által működőképessé tegyék a szállítórakétákat, és segítségükkel visszatérjenek a Földre. Akinek ez előbb sikerül, egyben megnyeri a nemzetek közötti versengést is.

A RoboTask-ban parancskártyákkal irányítjuk a különböző karakterű, de hasonló képességű robotokat, és mozgásukat mindenféle módosítókkal is befolyásolhatjuk. Az alkatrészek gyűjtése választható akciók révén történik, de a lehetőségek folyamatosan csökkennek, ahogy a robotok felfedezik az állomás területét, az előre eltervezett haladást pedig nem csak a többiek, de egyéb tereptárgyak is nehezítik.

Fejlesztés alatt!

Képcsarnok